Cookie Consent by Privacy Policies website Update cookies preferences

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Kompleks PTSD - Ut Av Trauma-Loopen

Hvordan Finne

Trygghet Etter Traumer?

Når Livet Er Et Kaos

Ut Av Traume-Loopen
 • traume-loopen

  Lær en enkel øvelse for å få litt fred fra angst, flashbacks, mareritt og dissosiasjon.

 • PTSD og traume-loopen

  Finn ut hvordan du kan bryte ut av traume-loopen.

 • PTSD og traume-loopen

  Så du kan bruke energien din på de menneskene og aktivitetene som betyr mest for deg.

 • Hei, jeg heter Malene. Etter å ha slitt med PTSD siden oppveksten, har jeg endelig fått kontroll over flashbacks, angst og dissosiasjon. Underveis har jeg utviklet et system som også kan hjelpe deg med å komme ut av traume-loopen og dermed redusere traume symptomer.

  Mange som har opplevd store traumer bruker år på å prøve å få kontroll over overveldende symptomer. Uten å innse at de allerede har i seg det som trengs for å roe ned. Jeg har satt sammen en video for å hjelpe deg å finne roen ved hjelp av en enkel og super-effektivt metode. Slik at du også kan begynne veien for å få lindring fra traumer!

  Dette er ikke terapi. Jeg har gjort min del av det. Og ville ikke vært der jeg er i dag uten den. Selv om jeg anbefaler å bruke den metoden sammen med behandling, har jeg hatt mye nytte av det uten terapi også. Dette er x-faktoren som kan turbo-lade terapien. 

  Ofte Stilte Spørsmål:

  • FUNGERER DETTE FOR BÅDE PTSD OG KOMPLEKS PTSD?

  • Ja det gjør det. Selv om jeg begynte å bruke dette for komplekse PTSD-symptomer, har jeg også brukt det for mildere symptomer som sceneskrekk og lett depressive tanker.

  • ER DU EN TERAPAUT?

  • Nei, jeg er en traume overlever som har hatt min del av terapi. Jeg deler noe jeg skulle ønske noen ville ha vist meg tidlig i behandlingen.

  • HVA OM JEG IKKE HAR NOEN DIAGNOSE, VIL DET FUNGERE FOR MEG LIKEVEL?

  • Ja, det fungerer for de fleste mennesker. Flere av de første som testa det visste ikke hva PTSD var.

  • SERIØST? FUNKER DET BÅDE FOR ANGST OG DISSOSIASJON?

  • Ja, fordi det er en moderator som kan vekke kroppen din og roe deg ned. Jeg kan ikke garantere at det vil fungere for alle mennesker. Men hvis du begynner å bruke det, kan du bli overrasket over hvor effektivt det er i mange situasjoner.

  Vil du ha litt lindring fra flashbacks og angst, slik at traumer ikke opptar hele livet ditt?

  Traumer handler om en kropp som er skremt, Bessel Van Der Kolk

  MEDISINSK ANSVARSFRASKRIVELSE

  All informasjon eller veiledning vi gir er ikke en erstatning for konsultasjonen, diagnosen, og/eller medisinsk behandling av legen din eller helsepersonell. Du må ikke stole på informasjon eller veiledning vi gir deg som et alternativ til medisinsk råd fra legen din eller helsepersonell, og vi fraskriver oss uttrykkelig alt ansvar, og skal ikke ha noe ansvar, for skader, tap, skader eller erstatningsansvar overhodet påført av deg eller en tredjepart som et resultat av din tillit til informasjon eller veiledning vi gir deg. Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg.


  Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.

  PTSD safe logo

  Copyright © 2021 - 2025. ptsdsafe.com - All rights reserved.